Thursday, May 25, 2006

Where is home?



Επιτέλους πετάω. Αφήνω το σπίτι μου για να γυρίσω σπίτι. Δε μου αρέσει και πολύ αυτό. Πρέπει να αποφασίσω επιτέλους που είναι το σπίτι μου. Η αλήθεια είναι ότι μάλλον ξέρω, αλλά τότε γιατί το παλιό μου σπίτι είναι ακόμα σπίτι μου? Φύγε από πάνω μου βρωμερό παλιό σπίτι. Βρήκα νέο και καλύτερο για να με επινοήσω καινούργια και χωρίς παρελθόν. Εσένα δε σε χρειάζομαι.

7 comments:

Anonymous said...

jane μου το σπιτι σου εισαι εσυ. Ειμαστε σαν τις χελωνες τι να κανουμε;

Calamity Jane said...

Χειμκουστ...Τίνεις να γίνεις λατρεμένος. Λες και γλιστράς στο λαβύρινθο του αυτιού μου...Για πες και άλλα...Μόνο μην είσαι τρέντυς γιατί ξέρεις τι κάνουν οι καουμποισσες με τέτοιους χλιαρούς χαρακτήρες...Έχει μια πολύ χαρακτηριστική σκηνή στο Baise moi...Δε θα πω άλλα γιατί θα προκαλέσω τα χριστά ήθη και θα χάσω και τους λίγους αναγνώστες που έχω!!!

Δόκτωρα, προσγειώνομαι στα μέρη σας από κυριακή...Μπορεί και να σας πετύχω κάπου...Στο Rolling under, resindents, berlin (idea den exo pos exei ginei) ή ότι άλλο. Θα σας αναγνωρίσω και αν σας βρώ?

Calamity Jane said...

και κάτι άλλο χειμκουστ...Μην αυτολογοκρίνεστε. Σας γουστάρουμε όπως είστε. Τρυφερά υβριστικός.

Anonymous said...

το "ρ" καλέ μου φαγώθηκε στο transliteration...για τα υπόλοιπα θα τα πουμε εν καιρώ...

Charlie Alexandra said...

amelia? try jessica dubroff

Calamity Jane said...

κοίτα τσάρλυ...Εγώ είμαι λίγο παλιατζούρα...Δεν την ήξερα την τύπισσα, παιδάκι βασικά, που μου είπες. Χμ. Τέλοσπάντων, νιώθω αμήχανα που σου απαντώ. Τσέκαρε το μειλ σου και στείλε απάντηση.

Katerina Kaskantiri said...

My pussy needs a steady diet of dick and cum in order to feel good. Yeah, it's me! Katerina Kaskantiri, the famous slut of Corinth, Greece (currently a Law student at University of Athens).


You know where to find me: katerina_sketo@hotmail.com or (30)6949359843