Thursday, May 25, 2006

antiaEsTHetICS




Μαρξιστικό ποίημα προς μια αντιαισθητική.

Αχ αισθητική...
Των μπουρζουάδων τέχνημα και τεχνική,
ταλαιπωρείς το μάτι πορτοκαλένια μου οξεία
μα εγώ πληρώνω την πραγματική σου υπεραξία.

14 comments:

weirdo said...

Αγαπητή calamity, δεν έχω καταλάβει ακριβώς για ποιό πράγμα με παρεξήγησες (τόσο πολύ).. Εάν προσέβαλα θέσεις, απόψεις ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, ζητώ συγγνώμη. Εγώ απλά παρέθεσα την προσωπική μου εντύπωση για κάποιους τύπους αμφίεσης (είτε αφορούν γυναίκες με παραπανίσια κιλά, είτε αδύνατες). Υπάρχουν πολλές γυναίκες ευτραφείς σούπερ σέξυ, ελκυστικές και γοητευτικές που βάζουν κάτω 100 ανορεξικά τοπ μόντελς. Αυτό μπορεί να φανεί, με όμορφα επιμελημένα ρούχα, χωρίς να βγαίνουν όλα στη φόρα. Επαναλαμβάνω, αυτό θεωρώ ότι ισχύει KAI για τις αδύνατες (αυτό ήταν άλλωστε και το νόημα του ποστ μου). Φυσικά, ο καθένας κάνει ό,τι γουστάρει, δικαίωμά του και πάω πάσο. Λυπάμαι αν σε προσέβαλα, σε έχω συμπαθήσει από την πρώτη 'ματιά'..

Mantalena Parianos said...

Ουπς! Τι έγινε κορίτσια; Έχασα επεισόδια;
(ταράχτηκα τώρα)
ΕΣΕΙΣ μην ταράζεστε - παίζει και μια ζέστη άκαιρη που μας ωθεί στην τρέλα με φιλικά σπρωξιματάκια...

Calamity Jane said...

οχι καλή μου παριανός. Τίποτα δε χάσατε. Απλά διαφωνούμε για το ζήτημα με την weırdo.

Weırdo δεν περίμενα να το πάρεις τόσο σοβαρά. Απλα αυτό που ήθελα να πω είναι ότι εμένα μου αρέσει η υπερβολή, το μη απαραίτητο, αυτό που θεωρείται άσχημο ή αταίριαστο. Κυρίως όμως ήθελα να πω ότι η αισθητική δεν είναι αξία από μόνη της και υπεράνω μας. Είναι κατασκευή, μας αλλάζει και την αλλάζουμε. Αυτό που σίγουρα δε θέλω να κάνω είναι να την αναπαράγω. Aυτό μόνο. Δεν ενοχλούμε εύκολα, απλά είμαι λίγο της agıt prop.

Σε συμπαθώ ταμάλα η καουμπόισσα. Πως θα μπορούσα άλλωστε να μη συμπαθήσω μια τόσο τρυφερή χουλιγκαν σαν εσάς?

Πότε θα μου μάθετε την τέχνη της μολότωφ?

Mantalena Parianos said...

Ξέρεις τι αισθητική έχει μια τράπεζα που καίγεται;


Η υπερβολή οδηγεί στη σοφία
Μουτς

Calamity Jane said...

σε αυτό θα είχε να πει πολλά ο καλός μας certaın plume!

un certain plume said...

Πάντως αν είναι να κάψεις τράπεζα, κάψε μια τράπεζα σπέρματος. Αρκετά με τη θλιβερή συνήθεια της αναπαραγωγής.

weirdo said...

Πανέξυπνη γλυκιά μου καουμπόισα, αν σου πω ΤΙ στραβοείδα χθες και θεώρησα ότι ΕΣΥ το πήρες στα σοβαρά, θα γελάς μια βδομάδα.. (μα πόσο μλκσμνη είμαι;;) -Η χθεσινή μου μέρα ήταν fucked up (για πολύ σοβαρό λόγο δυστυχώς) από το πρωί και όλα έδειχναν να συμμορφώνται απόλυτα στο Νόμο του Μέρφυ.. Από τη μύτη να με πιάνατε, θα' σκαγα..-
Τα λες πολύ ωραία πάντα και οφείλω να ομολογήσω ότι γουστάρω πολύ το unconventional κι ανάλαφρο point of view σου..! Ζητώ ταπεινά συγχωροχάρτι (και να δω μήπως με δει κανένας και οφθαλμίατρος, γιατί σαν να κάνουν πουλάκια τα μάτια μου τελευταία..χιχι)

Όσο για την τέχνη που επιθυμείς να μάθεις (μεγάλο πράγμα η εξειδίκευση σήμερα), κλείνουμε όποτε θέλεις ραντεβουδάκι έξω από κανένα Υπουργείο για full demo..!

Φιλάκια πολλά και συγγνώμη..

(..δικαίως θα κράζει κι η δασκάλα μου, η Μανταλένα.. Ουφ.. weirdo είμαι βλέπεις, τι να κάνω.. -Σόρρυ, ρε παιδιά, γράψτε 'λάθος'..)

Calamity Jane said...

weirdo, καλό αυτό με τα πουλάκια...Και εγώ θα ήθελα να βλέπω τέτοια...Έστω και ψεύτικα. Σε κανέναν οφθαλμίατρο να μην πας. Είναι βαρετό να τα βλέπουμε όλα σωστά.

Κατά τα άλλα νοου γουορις!

Πλουμ φανταστική ιδέα! Δεν περίμενα τίποτα λιγότερο από εσένα.

Charlie Alexandra said...

@ un certain plume: loooooooooool

Alkyoni said...

ακόμα και οι καουμπόισσες μελαγχολούν....
Καλημέρα

Purple Overdose said...

Αισθητική της μπουρζουαζίας...Χα!

weirdo said...

καλημέρα, ασυμβίβαστη καουμπόισα!
Ολα καλά;;
Περιμένουμε το come back σας..
Φιλιά

Calamity Jane said...

άσε weirdo...όχι πολύ καλά, αλλά εντάξει. όπως λέει και η αλκυόνη, ακόμα και οι καουμπόισσες μελαγχολούν. Ή μήπως αυτές πρωτίστως μελαγχολούν? Ξέρω και εγώ? Δεν ξέρω.

Κατερίνα Κασκαντίρη said...

Δεν με πειράζει να με αποκαλείτε τσουλάκι και ξεκωλιάρα. Με πειράζει να μην με χύνετε στην μάπα. Άντε, ξυπνήστε επιτέλους, γαμιάδες μου.

katerina_sketo@hotmail.com

(30)6949359843