Monday, October 30, 2006

calamity jane is watching you...



take care and see you in a couple of weeks. I have to make a decision right now.

12 comments:

Ladychill said...

Bρε τι όμορφο κορίτσι κρυβόταν πίσω απ' τις λέξεις τόσο καιρό;;; :-)))

Πάρε τον καιρό σου γιατί οι κρίσιμες αποφάσεις χρειάζονται το χρόνο τους.

Θα σε περιμένουμε!

Calamity Jane said...

μηλαίδη μου, μιλ μερσι για τα κοπλιμαν, αλλά μην ξεχνάς ότι είμαι καμουφλαρισμένη καλά.

Δεν πρόκειται για κρίσιμη απόφαση, σκέφτομαι απλά αν πρέπει να απαντήσω σε ένα μέιλ που έλαβα προσφάτως ή όχι...Κάποια φαντάσματα ξυπνήσαν και ζητάν συγχωροχάρτι, και ως γνωστόν για την γενναιοδωρία μου δεν φημίζομαι...

Mantalena Parianos said...

Να προσέχεις CJ... τα φαντάσματα.
Παιχνιδιάρικα ή κακά, συχνά έχουν πονηρούς σκοπούς αφού είτε πρόκειται για παιχνίδι είτε όχι, το μόνο που τα νοιάζει είναι ο εαυτός τους.

καλημερίνια

Ladychill said...

Φαντάσματα παρελθόντος...;Συγχωροχάρτι...;

Follow your heart αλλά μην ενδώσεις με το πρώτο...

Friendly advice!!!

Τουλάχιστον είναι κι αυτό μια δικαίωση...

Calamity Jane said...

μπα...ενα απλό συγχωροχάρτι ζητάει ο άνθρωπος, τίποτα επιπλέον. Έλα όμως που δεν είμαι ο πάπας...Και ξέρετε πως πάει το τραγουδάκι με τον πάπα θαρρώ μηλαίδη μου...

Ladychill said...

γιγνώσκω, γιγνώσκω...

Anonymous said...

Εδάφιο 1441 της "Κατήχησης της Καθολικής Εκκλησίας", Fidei Depositum de Jean-Paul, Evéque et Serviteur de Serviteurs de Dieu en perpétuelle mémoire:

"Dieu seul pardonne les péchés. Parce que Jésus est le Fils de Dieu, Il dit de Lui-même : 'le Fils de l’Homme a le pouvoir de remettre les péchés sur la terre' (Marialis Cultus 2, 10) et Il exerce ce pouvoir divin : 'tes péchés sont pardonnés!' (Op cit 2, 5)."

Συνεπώς τον απευθύνεις στον Κύριο. Εκτός εάν συνεχίσεις στο εδάφιο:

"Plus encore, en vertu de sa divine autorité, Il donne ce pouvoir aux hommes pour qu’ils l’exercent en son nom."

Και εδώ είναι το πρόβλημα, γιατί δεν υπάρχει κανένα εμπειρικό επακόλουθο αυτού του μηχανισμού της έμμεσης συγγνώμης που να ανάγει στην ύπαρξη της πρωτογενούς πηγής. Και ναι μέν η ύπαρξη θεού αποτελεί αντικείμενο αμφιλεγόμενης βιβλιογραφίας εδώ και κάποιους αιώνες, αλλά πάντα ζούμε στη σκιά του "utrum Deus sit ubique per essentiam, praesentiam, et potentiam" (βλ. Petrus Aureoli Scriptum Super Primum Sententiarum, d.37). Γενικά μιλώντας, θα σου έλεγα να φυλάς τα ρούχα σου. Αλλά αν αυτό θα σε έκανε να σκεφθείς τη συγχώρεση θα προτιμούσα να το ξανασκευτείς μόνη σου αυτή τη φορά.

Μπορείς να αμφισβητήσεις τον επιμελητή της έκδοσης επίσης. Ο Ζαν-Πώλ μετέβει στον επέκεινα και γι'αυτό ίσως κάποιοι αμφισβητήσουν τη βάση του συλλογισμού δεδομένου ότι ο συγγραφέας δεν γνωρίζει την επίκαιρη βιβλιογραφία ούτε και την εμπειρική πραγματικότητα που, ώς ρέουσα, μπορεί να έχει αλλάξει δραματικά την άποψή μας περί του μηχανισμού ή ακόμη και περί της υπάρξεως. Ιστορικά συλλογιζόμενος όμως θα έλεγα ότι και ο νέος τιτλούχος θα σου έδινε την ίδια απάντηση. Είναι ένας από τούς λόγους για τους οποίους δεν έψαξα καν να δω εάν υπάρχει νέα έκδοση της "Κατήχησης" στο βιβλιοπωλείο της γωνίας. Οι υπόλοιποι είναι ότι πρώτον ο βιβλιοπώλης με κοιτούσε περίεργα, και δεύτερον ότι έπρεπε να το κρύψω για να μη το βλέπουν οι περαστικοί όταν περπατούσα στον δρόμο. Εδώ βλέπετε δεν υπάρχουν μουλάδες ...

Ερχόμενος στην περίπτωσή σου λοιπόν και ξεχνώντας για κάποια λεπτά την αυταρέσκειά μου, θα σου πρότεινα ίσως ότι μπορείς να του πείς ότι όλα αυτά αποτελούν ανασταλτικούς παράγοντες στη διαδικασία της απόφασής σου. Έτσι εγώ θα σου έλεγα να του πείς να περάσει για ένα καφέ να τα πείτε, αλλά να φροντίσεις να είσαι όσο σκανδιναβή μπορείς να γίνεις. Στο τέλος, βάζω στοίχημα, δε θα έχεις εσύ βρεγμένο το τρίχωμά σου.

- Νήλς, ένας εραστής του καθολικισμού

I.P.Potis said...

Καουμπόισσα, προτείνω συγχωροχάρτι με αόρατο μελάνι.

Και μια σφαίρα να πάρει το καπέλο του.

Ξέρεις εσύ.

Bonnie said...

ψηφίζω πρόταση ιππότη. Καλό, καλό και επί τα αυτά!

weirdo said...

Καλή τύχη στη απόφασή σου..
Αν και νομίζω ότι μέσα σου ξέρεις ποια θα'ναι αυτή.. Ίσως ήξερες πάντα..

weirdo said...

(στην)

Katerina Kaskantiri said...

Με λένε Κατερίνα Κασκαντίρη και μου αρέσει να γαμιέμαι ασύστολα από όλες τις τρύπες μου. Επειδή όμως είμαι ψιλομπάζο, αναγκάζομαι να πληρώνω για να μου κάτσουν (συνήθως Αλβανοί ή Πακιστανοί). Η μπουρδελο-οικογένειά μου που κατέχει τους Μύλους Μάρρα στην Κόρινθο με έστειλε στην Αθήνα να σπουδάσω Νομική αλλά εγώ το μυαλό μου το έχω στα κωλόμπαρα και στο πώς θα γεμίσω το μουνί μου με κρέας!